Lekkere schelvis met champignonsaus

Lekkere schelvis met champignonsaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Lekkere schelvis met champignonsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg aardappel (vastkokend)
    • 600 g broccoli (in roosjes)
    • 3 el olijfolie
    • 1 tl gedroogde dragon
    • 150 g kookroom light
    • 1 teen knoflook
    • 250 g champignons in plakjes
    • 500 g schelvisfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in dikke plakken. Kook ze in water met zout in 10 minuten gaar. Kook de broccoli in water met zout in 6 minuten beetgaar.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de schelvisfilet met zout en peper en bak in 3 minuten per kant bruin en net gaar. Leg de vis op een bord.

  3. Bak de champignons 4 minuten in de pan. Schep de knoflook erdoor en bak nog 1 minuut. Schenk de kookroom in de pan. Verwarm de saus 2-3 minuten. Voeg de dragon met zout en peper naar smaak toe.

Misschien vind je dit ook wel lekker!