Liesbeth’s romige tagliatelle met zalm, ei en spinazie

Liesbeth’s romige tagliatelle met zalm, ei en spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Liesbeth’s romige tagliatelle met zalm, ei en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g zalmfilets
    • 300 g verse of diepvries spinazie
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 250 g groene tagliatelle
    • 1 Knorr mix voor romige tagliatelle
    • 2 eieren
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook ondertussen de 2 eieren.
  2. Verhit 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar in een wok of hapjespan en bak hierin de zalm in blokjes gaar. Voeg de spinazie toe, laat het slinken en giet het vocht af.

  3. Voeg de inhoud van het zakje Knorr mix met 250 ml water toe aan de zalm en spinazie. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 3 minuten zachtjes koken.

  4. Verdeel de gekookte tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Garneer met stukjes gekookt ei.

Misschien vind je dit ook wel lekker!