Linzensalade met geitenkaas

Linzensalade met geitenkaas

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Linzensalade met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 rode ui (in ringen gesneden)
    • 1 blik bruine linze (uitgelekt)
    • 1 el rode wijnazijn
    • 3 eieren
    • 150 g
    • 3 el olijfolie extra vierge
    • 200 g zachte geitenkaas
    • 4 plakken stevig brood
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de eieren in 7-8 minuten hard. Rooster intussen het brood in de broodrooster krokant. Laat de eieren onder stromend water schrikken. Pel en snijd de eieren in partjes.

  2. Doe de veldsla met de linzen en uiringen in een schaal. Maak de salade aan met de wijnazijn, olijfolie en zout en peper naar smaak. Verkruimel de geitenkaas boven de salade en schep voorzichtig met de partjes ei om.

  3. Verdeel de salade over kommen en serveer met het geroosterd brood.