Mac & cheese met pompoen

Mac & cheese met pompoen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mac & cheese met pompoen

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 handje verse peterselie
    • 1 teentje knoflook
    • peper en zout
    • 250 g pompoenen (blokjes)
    • 1 sjalot
    • 50 g
    • 100 ml
    • 150 g macaroni
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Zet een pan water op en kook de pompoenblokjes ca. 10 minuten totdat ze zacht zijn. Zet nog een pan water op waarin je de macaroni kookt volgens de bereidingswijze van het pak.

  2. Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Als de pompoenblokjes gekookt zijn, giet je ze af. Voeg vervolgens de melk, knoflook, het sjalotje en snufje zout en peper toe.

  3. Pureer het geheel met een staafmixer. Zet het sausje op het vuur en warm op. Als de saus warm is, voeg je de geraspte kaas toe en roer je alles goed door. Voeg vervolgens de gekookte macaroni toe. Meng alles goed door elkaar en serveer de mac and cheese met wat verse peterselie.

Misschien vind je dit ook wel lekker!