Mango-ijs

Mango-ijs

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mango-ijs

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g mango's (diepvries)
    • 4 el
    • 150 g Blue Band Finesse voor Verrijken (of Finesse Lactose vrij)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Doe de bevroren mango met de Finesse voor Verrijken en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Liever een lactose-vrij variant? Gebruik dan de Finesse Lactose vrij. Voeg dan wel iets meer bevroren fruit toe voor een stevigere structuur van het ijs.
  3. Serveer het mango ijs direct.
  4. Tip: je kunt dit ijs ook maken met verse mango. Maak hiervoor een mango schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Leg de stukjes op een met bakpapier bekleed dienblad of schaal en laat ze in ca. 2 uur bevriezen.

  5. Serveertip: leg dunne partjes verse mango in een bloem op de bordjes en schep een bol mango ijs in het midden erop.

Misschien vind je dit ook wel lekker!