Marokkaanse pasta met schnitzel

Marokkaanse pasta met schnitzel

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Marokkaanse pasta met schnitzel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 kalkoenschnitzels (ca. 500 g)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • 1 fles Bertolli Pastasaus tradizionale (690 g)
    • 300 g penne pasta
    • 2 tenen knoflook (fijngehakt)
    • 1 blik kikkererwten (400 g) (uitgelekt)
    • 1 tl gemalen komijn
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olie en fruit de ui met de knoflook. Schep de komijn erdoor. Voeg daarna de tomatensaus met de kikkererwten toe en verwarm 8 minuten.

  2. Verhit in een koekenpan de resterende 2 eetlepels olie. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en bak ze in 5 minuten goudbruin en gaar.

  3. Giet de penne af en schep deze door de tomatensaus. Serveer de pasta met de kalkoenschnitzels.

Misschien vind je dit ook wel lekker!