Marsepein muffins

Marsepein muffins

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Marsepein muffins

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g Blue Band Cake & Koekjes
    • 2 eieren
    • 6 druppels
    • 50 g amandelen
    • bakvormpjes of muffinvormpjes
    • 100 g
    • 200 g zelfrijzend bakmeel
    • 150 ml
    • 50 g
    • 50 g rozijnen
    • 50 g gekonfijte citroenschil
    • 50 g gekonfijte sinaasappelschillen
    • 3 el
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (160 °C heteluchtoven). Zet de cakevormpjes in een muffinvorm. Mix met een handmixer 125 g Blue Band Cake & Koekjes met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel dan het zelfrijzend bakmeel en de melk door het beslag.

  2. Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng dit samen met 4-6 druppels amandelaroma, de gehakte amandelen, de rozijnen en de gekonfijte citroen en gekonfijte sinaasappel door het beslag. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak de muffins in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de muffins vervolgens 2-3 minuten afkoelen.

  3. Smelt ondertussen 25 g margarine en bestrijk de muffins ermee. Bestrooi de marsepein muffins als laatste met de poedersuiker en laat ze verder afkoelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!