Mediterrane pastaschotel

Mediterrane pastaschotel

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mediterrane pastaschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 gele paprika (in stukjes)
    • 1 aubergine (in blokjes)
    • 300 g penne pasta
    • 1 zak Bertolli pastasaus basilicum (à 500 g)
    • 1 rode peper (zonder zaadjes in reepjes)
    • 5 el olijfolie
    • 250 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 200 g (in blokjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de penne in ruim water met zout beetgaar. Verwarm intussen de oven voor op 200 ºC.

  2. Verhit in een hapjespan 3 eetlepels olijfolie. Fruit de rode peper. Bak de aubergine en de paprika 4 minuten mee. Schep de tomatensaus en de helft van de tomaatjes erdoor en verwarm de saus 5 minuten zachtjes zonder te koken.

  3. Meng de rest van de tomaatjes met de feta, de rozemarijn en zout en peper naar smaak. Giet de pasta af.

  4. Meng de pasta door de tomatensaus. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep in de ovenschaal. Verdeel er het fetamengsel over. 

  5. Bak de pastaschotel 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!