Mexicaanse enchiladas

Mexicaanse enchiladas

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Mexicaanse enchiladas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 tomaten
    • 1 groene paprika
    • 200 g maiskorrels
    • 1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Enchiladas
    • 3 el olijfolie
    • 500 g mager rundergehakt
    • 125 g crème fraîche
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was en snijd de tomaten in kleine stukjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Schep de tomaten met de paprika, 2 eetlepels water, 2 eetlepels van de olie en de inhoud van het zakje 'dressing' door elkaar.

  2. Verhit 1 eetlepel olie en bak het gehakt bruin en rul. Voeg de inhoud van het zakje kruiden toe en bak het gehakt in nog 2 minuten helemaal gaar.

  3. Meng de inhoud van het zakje 'saus' met de crème fraîche en 3 eetlepels water. Laat de saus 2 minuten rusten. Verwarm de tortilla's 30 seconden in de magnetron (700 Watt).

  4. Verdeel een beetje van de saus op het midden van elke tortilla. Schep 2 eetlepels van het gehaktmengsel in het midden en schep er 1 eetlepel van de tomaten-paprikasalade over. Vouw de tortilla’s op. Serveer de enchiladas met de rest van de salade ernaast.

Mexicaanse enchiladas maken? Met een pak Knorr Wereldgerechten Mexicaanse Enchiladas maak je een geweldig gerecht voor een gezellig etentje met familie of vrienden. Onze Mexicaanse enchiladas met gehakt, groenten en smakelijke saus zijn heel eenvoudig te maken en smaken verrukkelijk.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!