Mexicaanse groenten met chorizo

Mexicaanse groenten met chorizo

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mexicaanse groenten met chorizo

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g
    • 1 bosje platte peterselie (fijn gehakt)
    • 250 g (worst in halve plakjes)
    • 1 groene en/of rode paprika (in blokjes)
    • 1 blik maiskorrels (uitgelekt)
    • 1 blik kidneyboon (uitgelekt)
    • 300 g broccoli (in roosjes)
    • 1 groot blik tomatenpuree
    • 1 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Kook de broccoli in water en een snufje zout 4 minuten.

  2. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de chorizo uit. Bak de paprika 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree met 75 ml water toe. 

  3. Schep er de maïs met de kidneybonen en broccoli door en verwarm nog 8-10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met de peterselie en zout en peper.

  4. Verdeel de rijst over 4 borden en schep er de chorizo met groenten bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!