Mexicaanse kipwrap met mais en kaas

Mexicaanse kipwrap met mais en kaas

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Mexicaanse kipwrap met mais en kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g kipreepjes
    • 600 g (met mais, uit het diepvriesschap)
    • 8 tortilla wraps (medium soft)
    • 400 g gepelde tomaten (-blokjes)
    • 2 el (fijngehakt)
    • 1.5 el Mexicaanse kruiden
    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 150 g geraspte jonge kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng de kip met de Mexicaanse kruiden.
  2. Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
  3. Verhit de helft van de vloeibare margarine in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
  5. Verhit een eetlepel vloeibare margarine in 1 of 2 koekenpannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100 °C) even warm. Bak de andere wraps.

  6. Leg de Mexicaanse kipwrap met mais en kaas op de borden en strooi de rest van de koriander erover.

Recept wrap kip wrap Recept voor een Mexicaanse kip wrap met maïs en kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!