Mexicaanse ovenschotel met salade

Mexicaanse ovenschotel met salade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Mexicaanse ovenschotel met salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g runderreepjes
    • 1 krop ijsbergsla
    • 1 blik tomaten blokjes
    • 4 el olijfolie
    • 2 el rode wijnazijn
    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 1 pot taco saus mild
    • 8 tortillawraps
    • 400 g Hollandse wokgroenten
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Verhit in een hapjespan 2 eetlepel olijfolie. Bak de runderreepjes in 3 minuten bruin. Bak de wokgroenten 4 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm de saus nog 5 minuten Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de groenten met het vlees over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in een lage ovenschaal. Verdeel er de tacosaus over en bestrooi met de kaas. Bak de wraps in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin.

  4. Maak intussen de ijsbergsla aan met de resterende 2 eetlepels olijfolie, de wijnazijn en zout en peper naar smaak. Serveer de wraps met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!