Mexicaanse quesadillas

Mexicaanse quesadillas

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Mexicaanse quesadillas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 groene paprika
    • 100 g (extra belegen)
    • 1 gele paprika
    • 1 rode ui
    • 250 g kipfilets
    • 1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Enchiladas
    • 2 el plantaardige olie
    • 1 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 rijpe avocado
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas fijn. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen. Pel de ui en snijd hem in dunne partjes. Snijd de kip in blokjes. Schep de paprika met de ui, de kip, de inhoud van het zakje 'kruidenmix' en de olie in een kom door elkaar.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak het kipmengsel 5 minuten al omscheppend. Neem de pan van het vuur en schep de kaas erdoor. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de helften. Prak de avocado met de inhoud van het zakje 'saus' door elkaar.

  3. Verdeel de helft van het avocadomengsel over de tortilla's en schep het kipmengsel erop. Vouw de tortilla's dubbel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de quesadillas 8-10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de rest van de avocadodip.

Heerlijke quesadillas maken? Wij houden van de mix van smaken en aroma's in de Mexicaanse keuken. Probeer onze overheerlijke quesadillas maar eens. Met een pak Knorr Wereldgerechten Mexicaanse quesadillas is dat echt een eitje.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!