Mexicaanse taco's met kip

Mexicaanse taco's met kip

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Mexicaanse taco's met kip

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 450 g kipfilet in reepjes
    • 1 krop sla (naar keuze, gesneden)
    • 4 el (60 ml)
    • 2 bosuitjes (15 g)
    • 1 tl limoenschil (2 g)
    • 2 teentjes (10 g)
    • zout en peper naar smaak
    • 3 tl (fijngehakt, 5 g)
    • 3 el Becel Original (vloeibaar)
    • 90 ml crème fraîche light
    • 8 tortillawraps
    • 60 ml Calvé Mexican style chipotle
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bak de kip en knoflook in de vloeibare margarine tot de kip gaar is. Kruid naar wens.
  2. Meng in een kom de helft van het limoensap, de limoenschil en de crème fraîche goed door elkaar.

  3. Meng in een andere kom de koriander, bosui, sla en de rest van het limoensap.

  4. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bedek elke tortillawrap met de kip en het slamengsel.
  5. Verdeel tot slot het crème fraîche mengsel over de tortillawrap en bedek met de chipotlesaus.

  6. Tip: vervang de kip door vis, garnalen of gehakt.

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!