Mexicaanse visschotel

Mexicaanse visschotel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Mexicaanse visschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 100 g tortilla chips
    • paprika's (rood, oranje, geel)
    • 700 g aardappelschijfjes
    • 2 tl gedroogde munt
    • 2 el zonnebloemolie
    • 300 g pangasiusfilets (in stukken)
    • 500 g gezeefde tomaten
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 3 minuten. Voeg de tomaten toe en verwarm nog 5 minuten.

  2. Voeg de pangasiusfilet met 1 theelepel munt en zout en peper naar smaak toe. Schep de visschotel in de ovenschaal(tjes).

  3. Verdeel er achtereenvolgens de aard-appelschijfjes, de chips en de kaas over. Bestrooi met de resterende 1 theelepel munt.

  4. Bak de visschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Misschien vind je dit ook wel lekker!