Mexicaanse wraps uit de oven

Mexicaanse wraps uit de oven

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Mexicaanse wraps uit de oven

Ingrediënten voor 2 personen
  • Voor 4 wraps:

    • 4 wraps
    • 1 zak Mexicaanse roerbakmix
    • 350 g salsasaus (wrap salsa)
    • 175 g
    • 125 g
    • 150 ml crème fraîche
    • verse peterselie
    • Mexicaanse kruiden (naar smaak)
    • 150 g
    • Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Verhit een beetje margarine in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de Mexicaanse roerbakmix toe. Voeg wat mexicaanse kruiden en de wrap salsa toe en laat het even goed doorwarmen.
  3. Meng in een kom de guacamole met de crème fraîche. Verwarm ondertussen de wraps 10 seconden in de magnetron en besmeer ze met het gaucamole-crème fraîche mengsel. Vul de wraps met het groentemengsel en vouw ze dicht.
  4. Leg de wraps in een ovenschaal. Verdeel wat geraspte kaas en peterselie over de wraps en zet ze ca. 10 minuten in de oven of tot de kaas gesmolten is.

Met dit recept kun je eindeloos variëren, probeer bijvoorbeeld ook eens deze wraps uit de oven met kip.

Lees ook: 10x overheerlijke ovenschotels

Lees ook: Dit zijn de guilty foodpleasures van BN'ers

Misschien vind je dit ook wel lekker!