Mexicaanse wraps met kip

Mexicaanse wraps met kip

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mexicaanse wraps met kip

Ingrediënten voor 4 personen
  • Voor 8 wraps:

    • wrap (8-10 stuks)
    • 400 g kipfilets
    • 400 g bonduelle mexico melange (mais, doperwten en paprika)
    • 1 ui
    • 1 rode peper
    • 2 grote tomaten (of 1 blik tomatenblokjes)
    • peper en zout
    • 1 tl paprikapoeder
    • 1 handje geraspte kaas
    • evt. andere kruiden (zoals peterselie en komijn)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. 

  2. Snijd de kip in stukjes en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipstukjes in ca. 5 minuten gaar.

  3. Snijd ondertussen de ui, de rode peper en tomaten in stukjes. Voeg na 5 minuten de ui en de rode peper toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg daarna het blikje gemengde groente toe en de blokjes tomaat. Laat dit een paar minuten meewarmen en breng eventueel verder op smaak met kruiden.

  4. Vul alle wraps met een paar lepels van de vulling en rol ze op. Leg alle opgerolde wraps naast elkaar in een ovenschaal en verdeel een beetje geraspte kaas over. 

  5. Zet de wraps voor ca. 10-15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Misschien vind je dit ook wel lekker!