Mihoen met kip, champignons en paprika

Mihoen met kip, champignons en paprika

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Mihoen met kip, champignons en paprika

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 0.5 limoen
    • 1 kipfilet
    • 1 rode paprika
    • 1 handje ongezouten cashewnoten
    • 200 g Conimex mihoen
    • Becel Olie Blend (om in te bakken)
    • 100 g champignons
    • 6 el Conimex sojasaus
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen de verpakking. Spoel af met koud water en zet even weg.

  2. Snijd de champignons en paprika in stukjes.
  3. Snijd de kip in blokjes en bak deze vervolgens ca. 5 minuten in een verhitte pan. Voeg vervolgens de paprika en champignons toe.

  4. Maak een dressing van de sojasaus, het sap van een halve limoen en een flinke snuf zwarte peper.
  5. Meng de champignons en paprika door de mihoen.
  6. Giet de dressing erover en meng door de salade.
  7. Maak af met de cashewnoten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!