Mihoensalade met sticky zalm van Eva

Mihoensalade met sticky zalm van Eva

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Mihoensalade met sticky zalm van Eva

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Becel Olieblend
    • 1 zak ijsbergsla
    • 1 courgette
    • 0.5 rode peper
    • 2 cm
    • 1 bosje koriander
    • 1 teen knoflook
    • 200 g
    • 4 zalmfilets
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Marineer de zalmfilets (bijvoorbeeld met olijfolie en citroensap) en leg deze in een ovenschaal.

  3. Breng een pan water met wat zout aan de kook en voeg hier de reepjes courgette en mihoen aan toe.

  4. Maak het geheel na 1 minuut los met een vork en giet af. Spoel vervolgens af met koud water en laat de mihoen en de courgette goed uitlekken. 

  5. Zet de zalm 15 minuten in de oven.

  6. Meng in een grote schaal de knoflook met de peper, de olie en de gember.

  7. Voeg hier de mihoen, de courgette en de sla aan toe en meng alles door elkaar.

  8. Serveer de salade met de zalm erbovenop en knip er de koriander boven fijn.