Milde Indiase zomerstamppot

Milde Indiase zomerstamppot

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Milde Indiase zomerstamppot

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el (fijngehakt)
    • 1 el Patak's Mild Curry Kruidenpasta (pot à 165 g)
    • 250 g magere spekreepjes
    • 2 el olijfolie
    • 225 ml
    • 1 kg kruimige aardappelen (geschild en in stukken)
    • 1 kropsla
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 5 minuten knapperig uit.

  3. Was de sla en scheur de bladeren in grove reepjes.
  4. Verwarm de melk met de kruidenpasta. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een smeuïge stamppot.
  5. Schep de sla, de spekjes en de bieslook erdoor en verdeel de stamppot over 4 borden.
  6. Aantal kcal: ca. 575 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!