Mini cupcakes

Mini cupcakes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Mini cupcakes

Ingrediënten voor 24 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g Blue Band Cake & Koekjes, op kamertemperatuur
    • 150 g
    • hagelslag (of taartdecoratie naar keuze)
    • 3 eieren
    • 150 g zelfrijzend bakmeel
    • 100 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 ºC. Klop met een handmixer 150 g Blue Band Cake & Koekjes samen met de suiker romig. Voeg dan één voor één de eieren toe. Spatel als laatste het zelfrijzend bakmeel door het beslag.

  2. Zet de mini cupcake vormpjes in een bakvorm en vul de vormpjes tot 2/3 met het beslag. Bak de cakejes ca. 18 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen.

  3. Maak ondertussen de crème door 100 g margarine romig te kloppen met 2 eetlepels warm water. Voeg dan de poedersuiker toe en mix het geheel luchtig. Verdeel de crème over de afgekoelde cupcakes en decoreer ze naar eigen inzicht met bijvoorbeeld vruchten- of chocoladehagelslag.