Mini pannenkoekjes

Mini pannenkoekjes

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Mini pannenkoekjes

Ingrediënten voor 0 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g pannenkoekenmix meergranen
    • Blue Band Vloeibaar
    • 1 el custardpoeder
    • 5 dl melk of water
    • 2 eieren
    • 2 kleine uien
    • 1 rijpe vleestomaat
    • 1 appel
    • 3 schijven ananas uit blik
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng in een kom de pannenkoekenmix met het custardpoeder. Volg de aanwijzingen op de verpakking en maak een glad en klontenvrij beslag met melk of water en de losgeklopte eieren.

  2. Snijd de uitjes in dunne schijven en duw de ringen los. Snijd de tomaat in dunne plakken en verwijder zoveel mogelijk vocht en zaden. Schil, haal met een appelboor de kern eruit, en snijd de appel in dunne plakken. Snijd de ringen ananas elk in 2 dunnere plakken. Doe alles in aparte bakjes.

  3. Zet de bakjes en de beslagkom op tafel. Verwarm een gourmetstel met 4 tot 6 pannetjes voor. Spuit steeds een theelepeltje vloeibare margarine in elk pannetje en wacht tot de grote belletjes verdwijnen.

  4. Bak de vulling even voor en schenk er dan pas pannenkoekenbeslag op. Roer het beslag voor gebruik steeds even om.
  5. Bak de pannenkoekjes bovenop droog en keer ze dan. Bak de onderkant snel goudbruin.
  6. Let erop dat de pannenkoekjes wel echt gaar zijn van binnen.

Recept voor mini pannenkoekjes in Blue Band Vloeibaar gebakken. Opzoek naar iets anders voor bij het gourmetten? Of iets speciaals voor de kids? Probeer dan eens dit recept voor mini pannenkoekjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!