Mini rode-uiquiches

Mini rode-uiquiches

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Mini rode-uiquiches

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 ingevette eenpersoonsquichevormpjes
    • 1 rode ui (in ringen)
    • slamelange (voor erbij)
    • 2 eieren
    • 125 g port salut (in blokjes)
    • 100 ml
    • 4 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) (ontdooid)
    • 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
    • 2 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bekleed de vormpjes met het deeg. 

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de uiringen. Verdeel de uiringen met de kaas over de deegbodems.

  3. Klop de eieren los met de slagroom, de kruiden en zout en peper naar smaak. Schenk het eimengsel in de deegbodems.

  4. Bak de quiches in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze met een kleine salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!