Mini-tournedos met rozemarijn en barbecuesaus

Mini-tournedos met rozemarijn en barbecuesaus

Snel klaar Erg makkelijk Duur

Mini-tournedos met rozemarijn en barbecuesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g biefstukken (kalfshaas)
    • 1 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
    • 1 el fijngehakte rozemarijn
    • 4 kleine rozemarijntakjes
    • 2 el Calvé Barbecue Saus
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Gourmetten: verhit een beetje vloeibare margarine in een gourmetpannetje. Leg een mini-tournedos met wat rozemarijn in het pannetje, bestrooi met peper en bak het vlees in een paar minuutjes rondom bruin en rosé van binnen.

  2. Schep een lepeltje barbecuesaus midden op een mooi bordje, zet het haasbiefstukje in de saus, strooi er wat grof zeezout over en leg er een takje rozemarijn naast.

Tip: serveer de mini-tournedos met wat getoaste ciabatta.

Ook lekker: Vega gourmet met brie

Lees ook: Van quiche tot kaasfondue: Foodtrends

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!