Moelleux au chocolat

Moelleux au chocolat

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Moelleux au chocolat

Ingrediënten voor 6 personen
  • Ingrediënten

    • 110 g margarine
    • bakspray
    • 6 bakvormpjes of muffinvormpjes
    • 2 eierdooiers
    • 2 eieren
    • 50 g
    • 100 g
    • 100 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Vet de vormpjes goed in en bestuif met een beetje cacao. Verwarm de oven voor tot 200ºC.
  2. Meng suiker, eieren (de hele eieren én de dooiers) en bloem tot een glad beslag.
  3. Smelt de chocolade met de margarine au bain marie en meng dit door het beslag.
  4. Giet het beslag in de vormpjes en zet ze 8 tot 10 minuten in de oven (afhankelijk van de oven, zelf in de gaten houden).

  5. Let op: de cakejes moeten van binnen zacht blijven. Staan ze te lang in de oven, dan zakken ze in en worden ze droog van binnen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!