Mosselpasta carbonara

Mosselpasta carbonara

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Mosselpasta carbonara

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 ml
    • 300 g mosselvlees (koelvers of ontdooid uit diepvries)
    • 1 ui
    • 1 courgette
    • 1 paprika
    • 300 g pastaschelpjes
    • 300 ml
    • 1 zakje sausmix voor pasta carbonara
    • 1 rode paprika (in blokjes)
    • 2 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de paprika en courgette 4 minuten mee.

  3. Voeg de melk met de sausmix toe en breng al roerende aan de kook.
  4. Voeg de slagroom met de mosselen toe en verwarm de saus nog 2-3 minuten tot de gewenste dikte.

  5. Giet de pasta af. Schep de pasta door de carbonarasaus en verdeel over 4 diepe borden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!