Mozaïek van vruchten in verse roomkaas

Mozaïek van vruchten in verse roomkaas

Ik heb alle tijd Makkelijk Goedkoop

Mozaïek van vruchten in verse roomkaas

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 80 g aardbeien
    • 65 g appels
    • 65 g sinaasappels
    • 4 g
    • 300 g kwark (magere)
    • zoetstof
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Schil de sinaasappel grondig en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Spoel de aardbeien en verwijder het kroontje. Snijd al het fruit in stukjes en week de gelatine in koud water. 

  2. Roer de zoetstof door de verse roomkaas. 

  3. Knijp de gelatine uit en los die op in 2 eetlepels warm water. Vermeng heel goed met de verse roomkaas. 

  4. Lepel de vruchten in 2 dessertkommetjes. Verdeel de verse roomkaas er over en vermeng heel even. Laat opstijven in de koelkast. 

  5. Keer voor het serveren de schaaltjes om op bordjes, zodat het meeste fruit mooi bovenaan zit. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!