Muffins met pure chocolade en frambozen

Muffins met pure chocolade en frambozen

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Muffins met pure chocolade en frambozen

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 175 g Blue Band Vloeibaar
    • 175 g
    • 300 g zelfrijzend bakmeel
    • 5 g
    • 3 eieren
    • 75 ml
    • 100 g pure chocoladedruppels
    • 200 g frambozen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (elektrische oven). Plaats de muffinvormpjes in het bakblik.
  2. Meng de Blue Band Vloeibaar in een grote kom met de suiker. Zeef het meel, strooi een snufje zout en het bakpoeder erboven. Voeg de eieren en de melk toe en klop met een pollepel of mixer 4-5 minuten tot het mengsel smeuïg is.
  3. Schep ¾ van de chocolade(druppels) en ¾ van de frambozen door het beslag.
  4. Verdeel het beslag (met 2 lepels) gelijkmatig over de papieren muffinvormpjes in het bakblik (vul tot maximaal ¾; als je beslag over hebt kun je een paar extra muffins bakken).
  5. Leg de rest van de chocolade en de frambozen op het beslag in de vormpjes en druk ze half in het beslag.
  6. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.