Mugcake met bosbessen

Mugcake met bosbessen

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Mugcake met bosbessen

Ingrediënten voor 1 personen
  • Bereiding

    • 4 el zelfrijzend bakmeel
    • 2 el
    • 1 eiwit
    • 3 el
    • 1 el margarine (gesmolten)
    • 1 handje bosbes (diepvries)
    • 1 el margarine (koud)
    • 1 el bloem
    • 2 el
    • 1 snufje kaneel
    • 3 bosbessen (vers)
  • Bereiding

Minder dan 30 minuten

  1. Doe de 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels suiker, 1 eiwit, 3 eetlepels melk en 1 eetlepel gesmolten margarine in een kop en roer dit los tot een beslag. Roer er wat bosbessen door. 

  2. Doe 1 eetlepel koude margarine in kleine blokjes in een kommetje, met 1 eetlepel bloem, 2 eetlepels rietsuiker en een flinke snuf kaneel. Wrijf dit tussen je vingers tot kruimels (crumble)

     

  3. Doe de kruimels bovenop het beslag. Bak de cake 1,5 tot 2 minuten in de magnetron op het hoogste vermogen. Laat de cake even afkoelen en versier hem vervolgens met enkele verse bessen.