Naanbrood met rucola, courgette en zongedroogde tomaatjes

Naanbrood met rucola, courgette en zongedroogde tomaatjes

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Naanbrood met rucola, courgette en zongedroogde tomaatjes

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 courgette
    • 1 plakje feta
    • 1 pakje naanbrood (met koriander en knoflook)
    • 1 handje tomaat (zongedroogd)
    • peper en zout
    • extra vierge olijfolie
    • 2 tl rode curry pasta
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op de temperatuur die op de verpakking van de naanbroden is aangegeven, en was de groenten.
  2. Snijd de courgette in plakjes. Verwarm ondertussen een grill- of koekenpan met een beetje kokos- of olijfolie. Bestrooi de plakjes courgette met de kruiden en bak ze aan beide kanten bruin.
  3. Snijd ondertussen de feta in blokjes en de zongedroogde tomaten in stukjes.
  4. Leg de naanbroden op een ovenplaat en leg vervolgens de gegrilde courgette op de broden. Voeg daarbovenop de feta en de zongedroogde tomaten
  5. Bak de naanbroden in de oven volgens de verpakking af.
  6. Wanneer de naanbroden opgewarmd zijn, beleg je ze met de rucola. Maak af met een beetje peper en zout.
  7. Tip van Sandra: kies de kleinste courgettes die je kunt krijgen. Hoe kleiner hoe lekkerder. Kleinere exemplaren hebben niet alleen meer smaak, ze zijn ook steviger en verliezen minder vocht tijdens het bakken of grillen.