Naanpizza met courgette

Naanpizza met courgette

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Naanpizza met courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 bollen mozzarella
    • 4 naanbroden
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • 1 potje tomatenpuree
    • 1 zakje gemengde jonge bladsla (75 g)
    • 1 courgette (in blokjes)
    • 1 el rode wijnazijn
    • 1.5 tl gedroogde munt
    • 2 rode uien
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC.

  2. Leg de naanbroden op de bakplaat en besmeer ze met de tomatenpuree.

  3. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie. Fruit de uiringen. Bak de courgette 4 minuten mee.

  4. Verdeel de groenten met de mozzarella, munt, zout en peper naar smaak over de naanbroden.
  5. Bak de pizza’s 15 minuten in de voorverwarmde oven. Maak intussen de slamelange aan met 3 eetlepels olijfolie, de wijnazijn, zout en peper. 

  6. Serveer de naanpizza’s met de salade.

  7. Aantal kcal: ca. 675 p.p.

  8. Tip van Sandra: kies de kleinste courgettes die je kunt krijgen. Hoe kleiner hoe lekkerder. Kleinere exemplaren hebben niet alleen meer smaak, ze zijn ook steviger en verliezen minder vocht tijdens het bakken of grillen.

Tip: Je maakt net zo eenvoudig en snel pizza van tortilla's!

Lees ook: Zo leuk was pizza's bakken nog nooit!

Lees ook: 5 superoriginele pizzatoppings

Misschien vind je dit ook wel lekker!