Nasi met garnalen

Nasi met garnalen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Nasi met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1.5 tl
    • 2.5 el ketjap manis
    • 1 zak roerbakgroenten (voor nasi & bami, 500 g)
    • 125 g roze garnalen
    • 300 g
    • 400 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de snelkookrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Verhit de olie in een wok en bak het vlees goudbruin aan. Voeg de groente toe en bak het geheel al omscheppend in 3-4 minuten knapperig gaar. 

  3. Schep de rijst erdoor en verwarm op hoog vuur. Schep de nasi voortdurend om met een spatel. Breng op smaak met de ketjap en sambal. 

  4. Draai het vuur uit en schep de garnalen door de nasi.

Misschien vind je dit ook wel lekker!