Nasi met sugar snaps en garnalen

Nasi met sugar snaps en garnalen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Nasi met sugar snaps en garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 lente-uitje
    • 3 el Conimex seroendeng
    • 5 el Conimex woksaus sweet chili
    • 3 el (fijngeknipt)
    • 1 pakje Conimex mix voor nasi speciaal
    • 4 el
    • 400 g witte rijst
    • 400 g sugarsnaps
    • 150 g taugé
    • 400 g rauwe gepelde garnalen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken. Snijd ondertussen de lente-uitjes schuin in smalle stukjes.
  2. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de sugar snaps 1 min. Voeg de helft van de lente-uitjes toe en roerbak nog 1 min. Voeg de groentemix uit het pakje Conimex Mix voor Nasi Speciaal en 100 ml koud water toe en wok 5 min. Schep de rijst en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 min.
  3. Verwarm 2 eetlepels wok olie in een hapjespan en roerbak de garnalen met de rest van de lente-uitjes 3 min. Voeg de Sweet Chili saus toe en roerbak nog 1 min.
  4. Schep de taugé en de Conimex Seroendeng door de nasi. Schep de helft van de bieslook door de garnalen. Schep de nasi op 4 borden of in kommen, schep de garnalen ernaast en strooi de rest van de bieslook erover.
Bron: Conimex