Noedelsalade met gemarineerde paddestoelen, bosui en Parmezaanse kaas

Noedelsalade met gemarineerde paddestoelen, bosui en Parmezaanse kaas

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Noedelsalade met gemarineerde paddestoelen, bosui en Parmezaanse kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 75 g Parmezaanse kaas
    • 3 bosuitjes
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 1 pak Conimex rijstnoedels
    • 1 pakje Calvé Salademix Tuinkruiden
    • 2 takjes bladpeterselie
    • 1 sjalotje
    • 1 teen knoflook
    • 500 g gemengde paddenstoelen
    • 4 el Calvé Yofresh
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Meng voor de dressing de Yofresh en de salademix met 2 eetlepels water. Roer goed en laat even staan.

  2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en spoel na met koud water. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddenstoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten. Schep de paddenstoelen uit de pan en doe ze in een kom.

  4. Snijd de bosuitjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas.

  5. Voeg dit mengsel samen met de woknoedels en de dressing toe aan de paddenstoelen en meng dit goed door. Serveer de salade in diepe schaaltjes.

  6. Aantal kcal: 492 p.p.

Bron: Calvé