Noedels met gehakt en sugarsnaps

Noedels met gehakt en sugarsnaps

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Noedels met gehakt en sugarsnaps

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el sojasaus
    • 400 g
    • 1 paprika
    • 3 el
    • 3 el ketjap manis
    • 400 g woknoedels
    • 100 g baby mais
    • 200 g sugarsnaps
    • 125 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de sugarsnaps schoon en snijd ze diagonaal doormidden. Snijd het vruchtvlees van de paprika in reepjes. Snijd de babymaïs schuin in drieën. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. 

  2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Roerbak het gehakt in een wok zonder olie of vet. Breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het uit de pan.

  4. Veeg de wok schoon en verhit er wat olie in. Schep de maïs, de sugarsnaps en de paprika in de pan en roerbak de groente ca. 1 minuut. Voeg dan de plakjes champignon toe. Roerbak alles nog ca. 4 minuten.

  5. Doe het gehakt bij de groente in de wok, samen met de ketjap en sojasaus. Roerbak dit ca. 2 minuten. Voeg tot slot de afgegoten noedels toe, bak het gerecht nog even kort op en serveer.

Misschien vind je dit ook wel lekker!