Noedelsalade met andijvie en runderreepjes

Noedelsalade met andijvie en runderreepjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Noedelsalade met andijvie en runderreepjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • peper en zout
    • 1 el margarine
    • 1 tl citroensap
    • 1 tl bruine suiker
    • 1 rode chilipeper
    • 1 rode chilipeper
    • 250 g rijstnoedels
    • 1 el vissaus
    • 1 blaadje basilicum (enkele)
    • 4 lente-uitjes
    • 200 g sojascheuten
    • 350 g biefstukken
    • 1 blaadje koriander (enkele)
    • 1 krop andijvie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de noedels volgens de instructies op de verpakking. Los voor de dressing de suiker samen met de vissaus op in het limoensap. Roer goed en zet koel weg.

  2. Maak de andijvie en de lente-uien schoon en snijd in fijne reepjes. Spoel de chilipeper en snijd hem, zonder zaadjes, in ringen. Spoel de koriander- en basilicumzaadjes.

  3. Kruid de steak met peper en zout en bak hem naar smaak in een beetje margarine. Laat even rusten in aluminiumfolie. Snijd daarna in reepjes.

  4. Hussel de andijvie, lente-uien, sojascheuten, chilipeper, koriander en basilicum in een grote schaal goed door elkaar en verdeel over 4 borden. Werk af met de noedels, steakreepjes en besprenkel met de limoendressing.

  5. Aantal kcal: 689 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!