Noedelsoep met lente-uitjes en gamba’s

Noedelsoep met lente-uitjes en gamba’s

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Noedelsoep met lente-uitjes en gamba’s

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 3 lente-uien
    • 100 g cherrytomaatjes
    • 200 g gepelde gamba’s (rauw)
    • 6 el Conimex Woksaus (Zoete Soja)
    • 1 visbouillon tablet
    • 300 g gesneden spitskool
    • 2 el Conimex wokolie
    • 125 g Conimex woknoedels
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de lente-ui in stukjes. Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
  2. Breng 750 ml water met de bouillontablet aan de kook. Roer tot de tablet is opgelost.
  3. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de gamba’s 2 minuten. Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut. Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.

  4. Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen. Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.

  5. Schep de noedelsoep in 2 kommen.

De lekkerste noedelsoep met lente-uitjes en gamba's maak je eenvoudig zelf met Conimex Woknoedels, Conimex Woksaus Zoete Soja, cherrytomaatjes en spitskool. Waan je in slechts een kwartiertje tijd in Oosterse sferen met dit verrukkelijke Aziatische voorgerecht.

Bron: Conimex