Oma's gehaktballen

Oma's gehaktballen

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Oma's gehaktballen

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 ui
    • 500 g half om half gehakt
    • 2 takjes
    • 1 ei
    • peper en zout
    • 1 snufje nootmuskaat
    • 100 g
    • 1 scheut Croma Bakken en Braden
    • 1 scheut Conimex Ketjap
    • 1 scheut ketchup
    • 1.5 el
Tussen 30 minuten en 1 uur

  1. Snipper de ui en hak de peterselie fijn. Voeg dit toe aan het gehakt. Meng hier ook het paneermeel, het ei, zout peper, 1 eetlepel mosterd en nootmuskaat aan toe.
  2. Rol in je handen 4 gehaktballen. Bak de gehaktballen in de margarine rondom bruin. 

  3. Voeg een half kopje (heet)water toe, wat ketjap, ketchup en mosterd aan het water toe. De de deksel van de braadpan er schuin op en laat de ballen 25 minuten doorsudderen. 

  4. Serveertip: lekker met stamppot of aardappelpuree.

Het is makkelijker dan je denkt: Verrassend gevulde gehaktballen

Zoals alleen oma dat kan: Snert van oma

Lees ook: De geschiedenis van de gehaktbal

Misschien vind je dit ook wel lekker!