Omelet met geitenkaas en champignons

Omelet met geitenkaas en champignons

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Omelet met geitenkaas en champignons

Ingrediënten voor 4 personen
    • 150 ml
    • 1 el olijfolie
    • 8 eieren
    • 200 g zachte geitenkaas
    • verse rozemarijn (een paar sprietjes)
    • verse tijm (een paar sprietjes)
    • verse marjolein (een paar blaadjes)
    • 1 el margarine (optioneel)
    • 200 g witte champignons
    • 200 g kastanje champignons
    • peper en zout
Minder dan 30 minuten

  1. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Klop de eieren los in een kom.

  2. Zet een koekenpan op het vuur met wat olijfolie en voeg wat margarine toe zodra de pan heet is. Bak de champignons kort op hoog vuur. Giet het ei erover. Bak de omelet op middelhoog vuur.

  3. Klop de geitenkaas los samen met de melk en lepel het mengsel over het midden van de omelet. 

  4. Hak de tijm en rozemarijn grof en strooi het erover. Werk af met nog wat marjolein en kruid met zout en versgemalen peper.

  5. Tip van Sandra: verse kruiden over? Maak er een bosje van, wikkel er een touwtje omheen en hang op z'n kop te drogen op een warme en droge plaats.

Misschien vind je dit ook wel lekker!