Ossenhaas met geroosterde aardappels en béarnaisesaus

Ossenhaas met geroosterde aardappels en béarnaisesaus

Snel klaar Erg makkelijk Duur

Ossenhaas met geroosterde aardappels en béarnaisesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el olijfolie
    • 600 g aardappels
    • 600 g ossenhazen (in 4 biefstukken van 150 g)
    • 1 tl verse groene kruiden (bijv. tijm of rozemarijn)
    • 1 pak Knorr Bearnaisesaus
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Schil en snijd de aardappels in vieren. Schep ze met 2 eetlepels van de olijfolie en de verse kruiden om. Verdeel ze over een met een bakmatje bekleed bakblik en bak ze in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.

  3. Verwarm de béarnaisesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. Bestrijk het vlees met 1 eetlepel van de olie en gril de biefstukken in ca. 3 minuut per kant rosé. Laat het vlees 5 minuten rusten en serveer met de saus en de aardappels.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!