Ovenschotel met bladerdeeg en groenten

Ovenschotel met bladerdeeg en groenten

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Ovenschotel met bladerdeeg en groenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ei
    • 2 el pesto's
    • 2 zakken wokgroente (à 400 g)
    • zout en peper
    • 1 el
    • 6 plakjes bladerdeeg
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Giet een scheutje olie in de pan en bak de wokgroenten ca. 5 minuten aan. Je kan de wokgroenten ook iets langer bakken als je ze iets zachter wilt.

  2. Zet het vuur uit en breng de groenten op smaak met zout, peper, Italiaanse kruiden en pesto. Schep de groenten in een ingevette ovenschaal. Verdeel de plakjes bladerdeeg over de ovenschotel.

  3. Met een mes maak je een paar inkepingen in het bladerdeeg. Smeer een beetje ei over het bladerdeeg zodat het bladerdeeg mooi bruin wordt in de oven.

  4. Zet de ovenschotel ca. 20-25 minuten in de oven totdat hij mooi goudbruin is.

Misschien vind je dit ook wel lekker!