Paashaas cupcakes

Paashaas cupcakes

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Paashaas cupcakes

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g witte basterdsuiker
    • 150 g Blue Band Cake & Koekjes
    • 3 eieren
    • 150 g zelfrijzend bakmeel
    • 3 el
    • 75 g pure chocolade
    • 1 el poedersuiker
    • 100 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Mix met een handmixer de suiker met de Blue Band Cake & Koekjes romig.

  2. Voeg vervolgens de eieren één voor één toe. Mix het geheel tot een luchtige massa. Spatel vervolgens het zelfrijzend bakmeel en de cacaopoeder erdoor zodat er een glad beslag ontstaat. Meng als laatste de kleine stukjes chocolade door het beslag.

  3. Verdeel het beslag over de papieren bakvormpjes (vul tot 3/4) en bak de cupcakes ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen.

  4. Strooi de poedersuiker over de werk- bank en rol de marsepein uit tot een plak van ca. 0,5 cm dikte. Steek met een mesje 24 ‘hazenoren’ en 24 ‘hazentandjes’ uit de marsepein.

  5. Teken met de decoratie-stiften oogjes, een neusje en snorharen op de afgekoelde cupcakes. Plak als laatste de oren en de tandjes vast met een druppeltje uit de decoratiestiften. De binnenkant van de oren kunnen eventueel ingekleurd worden met de decoratiestiften.