Paashaasjes met ei

Paashaasjes met ei

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Paashaasjes met ei

Ingrediënten voor 10 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pak all-in broodmix
    • 25 g margarine
    • 2 tl
    • 20 krenten
    • 10 eieren (klein)
    • 1 ei (losgeklopt)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kneed van broodmix, 3 dl handwarm water, boter en suiker in ca. 5 minuten een deeg volgens de gebruiksaanwijzing. 

  2. Verdeel het deeg in 10 stukken en vorm elk stuk tot een paashaas. Gebruik krenten voor de ogen. Druk in de buik van elk haasje een ei en vouw de voorpootjes over het ei.

  3. Laat de haasjes op de bakplaat, afgedekt met een vochtige doek, ca. 15 minuten rijzen op een warme plaats. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bak de haasjes in 15 tot 20 minuten lichtbruin en gaar in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C. 

  4. Dit gerecht bevat ca. 255 kcal p.p.