Paaskoekjes

Paaskoekjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Paaskoekjes

Ingrediënten voor 25 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g
    • snufje zout
    • 75 g
    • 1 ei
    • 125 g Blue Band Cake & Koekjes (koud, in klontjes)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Meng bloem, zout en suiker in een kom. Maak in het midden van het bloemmengsel een kuiltje en breek hierin het ei. Voeg de boter toe en kneed het mengsel snel tot een soepel deeg. 

  2. Vorm het deeg tot een bal en laat deze, verpakt in plasticfolie, 1 uur in de koelkast rusten. Rol het deeg op een met bloem bestrooid werkvlak uit tot een lap van circa 4 mm dik.

  3. Steek uit het deeg ca. 25 haasjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 10 tot 15 minuten lichtbruin en krokant in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C. Laat ze op een rooster afkoelen.