Pangasiusfilet in kerrie-kokossaus

Pangasiusfilet in kerrie-kokossaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pangasiusfilet in kerrie-kokossaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 winterpenen (geschild)
    • 1 ui gesnipperd
    • 8 pitabroodjes
    • 1 blik (à 400 ml) kokosmelk
    • 500 g pangasiusfilets (in stukken)
    • 3 el
    • 2 el zonnebloemolie
    • 1 zakje mix voor kerriesaus
    • 1 bosje koriander
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg het blik kokosmelk met de mix voor kerriesaus toe. Breng al kloppende met een garde aan de kook.

  2. Bestrooi de pangasiusfilet met zout en peper. Leg de vis in de kerriesaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 10 minuten gaar.

  3. Rasp de winterpeen. Hak de helft van de koriander fijn. Meng de wortel met de fijngehakte koriander en de chilisaus.

  4. Rooster de broodjes.
  5. Schep de vis met de kerriesaus in 4 diepe borden. Bestrooi met de rest van de korianderblaadjes.
  6. Serveer met de wortelsalade en het warme brood.

Misschien vind je dit ook wel lekker!