Pangasiusfilet met wortelsalade

Pangasiusfilet met wortelsalade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pangasiusfilet met wortelsalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 ml
    • 1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 50 g margarine
    • 500 g pangasiusfilets
    • 1 kg kruimige aardappelen
    • 500 g winterpeen
    • 3 el yoghurtdressing
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Rasp intussen de wortel en meng dit met de ui en de dressing.

  2. Bestrooi de visfilet met de kruiden, zout en peper. Smelt in een koekenpan 25 g margarine en bak de visfilet in 3 minuten per kant bruin en gaar.

  3. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en resterende margarine fijn.

  4. Verdeel de visfilet over 4 borden en schep er de aardappelpuree bij. Serveer met de wortelsalade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!