Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el zonnebloemolie
    • 50 g margarine
    • kruimige aardappelen
    • 700 g pangasiusfilets
    • 100 ml Conimex woksaus Sweet & Sour
    • 800 g broccoli
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Smelt in een koekenpan 25 g margarine. Bak de aardappelen in 6-8 minuten goudbruin en krokant.

  3. Verhit in een wok de olie. Roerbak de broccoli in 3 minuten.

  4. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2-3 minuten.

  5. Smelt intussen de laatste 25 g margarine in een koekenpan. Bestrooi de visfilets met zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  6. Verdeel de pangasiusfilet met de broccoli over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!