Panna cotta met passievruchten

Panna cotta met passievruchten

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Panna cotta met passievruchten

Ingrediënten voor 6 personen
  • Ingrediënten

    • 300 ml
    • 200 ml (mager van 5%)
    • 150 g
    • 1 vanillestokje
    • 8 g
    • 12 g (stevia)
    • 2 passievruchten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.

  2. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap de zaadjes eruit en doe ze met het stokje bij de melk. Houd 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 

  3. Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.

  4. Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!