Pasta boursin met gegrilde zalm

Pasta boursin met gegrilde zalm

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pasta boursin met gegrilde zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 1 paprika
    • 4 moten zalmen
    • 300 g (bijvoorbeeld fusilli pasta)
    • 1 rode peper (of chilipoeder)
    • snufje zout en peper
    • 50 g rucola
    • 4 el boursin cuisine
    • 2 el pijnboompitten
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Snijd de rode peper en de paprika fijn.

  2. Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan zonder olie.

  3. Smeer de zalm in met wat olie. Breng de zalm op smaak met een snufje zout en peper en eventueel andere kruiden. Gril of bak de zalm ca. 6-8 minuten in een grill- of koekenpan.

  4. Giet een scheutje olie in een pan en fruit het uitje met de rode peper en de paprika aan. Voeg na ca. 3-4 minuten de boursin toe en laat deze smelten.

  5. Voeg de uitgelekte gare pasta toe aan het boursinmengsel (of andersom). Voeg ook de pijnboompitten toe en meng alles goed door elkaar.

  6. Serveer de pasta met de rucola en de zalm. Maak het geheel af met een snufje peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!