Pasta carbonara (zonder ei)

Pasta carbonara (zonder ei)

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pasta carbonara (zonder ei)

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g Bertolli pasta penne
    • 3 el Parmezaanse kaas
    • 1 teentje knoflook
    • 1 scheutje kookroom
    • 100 g spekblokjes
    • 1 snufje zout
    • 1 snufje zwarte peper
    • 200 g champignons
    • 1 ui
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snipper het uitje, snijd de champignons in plakjes en snijd de knoflook fijn. Giet een klein scheutje olie in een pan fruit het uitje met de knoflook aan.

  2. Pas op dat de knoflook niet aanbrand! Voeg na 2 minuten de champignons toe en bak dit 3-4 minuten mee. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze ook 3-4 minuten totdat ze gaar zijn. Voeg daarna de kookroom, parmezaanse kaas en zwarte peper toe.

  3. Even goed mengen en zet vervolgens het vuur uit. Meng de gekookte pasta met de saus en strooi eventueel nog een beetje extra parmezaanse kaas er overheen.

  4. Aantal Kcal: 551 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!